Nje udhezues per ushtrime me te mira per humbje peshe .

Posted by & filed under .

Berja e ushtrimeve te vazhdueshme eshte teknika me e mire i te qendruarit i afte dhe i shendetshem. Jane shume opsione per ushtrime fizike , qe mund te pershtaten te gjithe, megjithate mund te jete e veshtire per te gjetur llojin me te mire e humbjes se peshes per personin. Kontrolloni neqoftese mangoja afrikane per humbje peshe fuksionon ose jo ne blogun tone. 
Eshte thelbesore kur zgjedhim nje program ushtrimesh duke kosideruar moshen, dhe palestren me ushtrimet. Ata me semundje qe lidhen me peshen , ose ata qe kane nje jete sedentare , mund te jete me mire me mos berjen e ushtrimeve per humbje peshe , por me ushtrime te tilla si noti, apo duke perdorur nje biciklete ushtrimi. Ushtrimet me te kendeshme:
Vrapimi. Hendeku qe ju merrni gjate vrapimit , nuk eshte nje garanci qe ju do te humbni peshe , me teper mund te rezultoje per te fituar ekstra peshe. Ju mund ecni ne mengjes per te freskuar mendjen dhe trupin tuaj. Vrapimi rrethor eshte me shume efektiv, se sa vrapimi normal Vrapimi eshte nje nga ushtrimet me te mira ne djegien e yndyrnave , shfrytezohet kryesisht nga shume dietologe. Nuk eshte aq e fuqishme sa boksi , ose ushtrime te tjera. Ciklizmi..Ciklizmi eshte nje aktivitet i mbushur i dashur nga cdo person . Nje stervitje fantastike , jo vetem ju lejon te merrni kenaqesi , por edhe shkon ne rruge te gjate ne sigurimin e palestres suaj te pergjithshme .Kjo mund te ndihmoje per te “hequr qafe” jashte kalorite shtese dhe te shpetoni prej abs se bute. Edhe nje sasi e vogel e ciklizmit mund te provoje te behet i madh , mjaftueshem per te rritur nivelin tuaj te metabolizmit ,ne kete menyre duke fiksuar programin tuaj te humbjes se peshes . Noti. Noti eshte ushtrim sfidues qe mund te kryet per te gjitha palestrat dhe nivelet e eksperiences. Pervec kesaj per te ndihmuar forcimin e zemres tuaj , per te permiresuar fleksibilitetin dhe per te rritur humorin tuaj , moti nxit humjen e peshes. Uji siguron me shume rezistence se sa ajri dhe detyron trupin per te levizur larte. Akti i notit – gjuajtjes dhe levizjes se kraheve tuaj kunder rezistences se ujit ndihmon ne ndertimin e mases se lenget muskulare dhe permireson strukturen e pergjithshme te trupit tuaj